БОНУСИ И ПРОМОЦИИ НА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦИТЕ

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА MEGAPARI

Обложувалница Megapari бонус

БОНУС MEGAPARI ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

Megapari на секој нов член му поклонува 100% бонус за за добредојде со првиот депозит. Бонусот е до 100 €. За да го добиете бонусот, треба да се регистрирате во обложувалницата Megapari и да ја направите првата уплата (минимум 1 €). Вашата уплата автоматски ќе се удвои до 100 €. Правила за исплата: 5x вложете ја уплатената сума и бонусот на спортската обложувалница во рок од 30 дена на комбинирани облози од кои најмалку 3 настани мора да имаат коефициент од 1,40 или поголем.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата Megapari

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА BETANDYOU

Обложувалница Betandyou бонус

БОНУС BETANDYOU ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

Betandyou на секој нов член му поклонува 100% бонус за за добредојде со првиот депозит. Бонусот е до 110 €. За да го добиете бонусот, треба да се регистрирате во обложувалницата Betandyou и да ја направите првата уплата (минимум 10 €). Вашата уплата автоматски ќе се удвои до 110 €. Правила за исплата: 5x вложете ја уплатената сума и бонусот на спортската обложувалница во рок од 30 дена на комбинирани облози од кои најмалку 3 настани мора да имаат коефициент од 1,40 или поголем.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата Betandyou

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА 22BET

Обложувалница 22bet бонус

БОНУС 22BET ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

22bet на сите нови корисници им поклонува 100% бонус при првиот депозит. Бонусот е до 122 €. За да го добиете бонусот, треба да се регистрирате на 22bet и да ја направите првата уплата (минимум 1 €). Вашата уплата автоматски ќе се удвои до 122 €, дополнително добивате 22 бонус поени што можете да ги користите во спортската обложувалница. Правила за исплата: 5x вложете ја уплатената сума и бонусот во спортската обложувалница во рок од 7 дена на комбинирани обложувања, од кои најмалку 3 настани мора да имаат коефициент 1,40 или поголем.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата 22bet

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА 1XBET

Обложувалница 1xBet бонус

БОНУС 1XBET ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

1xBet им поклонува 100% бонус на сите нови корисници при нивниот прв депозит. Бонусот е до 100 €. За да го добиете бонусот, треба да се регистрирате на обложувалницата 1xBet и да ја направите првата уплата (минимум 5 €). Вашата исплата автоматски ќе се удвои до 100 €. Правила за исплата: 5x обложете се со уплатената сума и бонусот на спортско обложување, сингл или комбиниран тип со коефициент 2,00 или повисок (за комбинирани обложувања најмалку еден натпревар мора да има коефициент 2,00 или поголем).
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата 1xBet

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА BETWINNER

Обложувалница Betwinner бонус

БОНУС BETWINNER ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

Betwinner на сите нови корисници им поклонува 100% бонус на првата уплата. Бонусот е до 100 €. За да го добиете бонусот потребно е да се регистрирате на обложувалницата Betwinner и да извршите прва уплата (минимум minimum 1 €). Вашата уплата автоматски ке се дуплира до 100 €. Правила за исплата: 5х вложете го уплатениот износ и бонусот во комбо облозите на спортската обложувалница од кои најмалце 3 настани мора да имаат коефициент 1.40 или поголем.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата Betwinner

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА LSBET

Обложувалница Lsbet бонус

БОНУС LSBET ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

Lsbet им дава на сите нови клиенти 50% бонус за прв депозит. Бонусот е до 120 €. За да добиете бонус, регистрирајте се во обложувалницата Lsbet и направете го првиот депозит од најмалку 20 евра, и играјте еден облог на сингл или комбиниран тип со минимален коефициент од 2,00, доколку добиете, можете веднаш да подигнете пари од обложувалницата ако сакате, а доколку промашите, побарајте бонус преку чат во живо или преку е-пошта support@LSbet.com и бонусот е на Вашата сметка. Правила за исплата: 6x да го депонирате уплатениот износ и бонусот на сингл или комбинирано обложување за спортско обложување со коефициент 2,00 или повисок.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата Lsbet

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА RELOADBET

Обложувалница Reloadbet бонус

БОНУС RELOADBET ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

Reloadbet им поклонува 100% бонус на сите нови корисници на нивниот прв депозит. Бонусот е до 120 €. За да добиете бонус, регистрирајте се во обложувалницата Reloadbet и направете прв депозит од најмалку 20 €, играјте еден облог во висина на депозитот на сингл или комбо со минимален коефициент 1,50 и бонусот автоматски се префрла на Вашата сметка. Правила за исплата: 10x депонирајте ја уплатената сума и бонусот на едно или комбинирано обложување од спортската понуда со коефициент 1,80 или повисок. Рокот за превземање на бонусот е 60 дена.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата Reloadbet

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА MELBET

Обложувалница Melbet бонус

БОНУС MELBET ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

Melbet им дава 100% бонус на сите нови клиенти на нивниот прв депозит. Бонусот е до 100 €. За да го добиете бонусот, треба да се регистрирате во обложувалницата Melbet и да ја направите првата уплата (минимум 1 €). Вашата исплата автоматски ќе се удвои до 100 €. Правила за исплата: 5x депонирајте ја уплатената сума и бонусот на комбиниран облог за спортско обложување од кој најмалку 3 настани мора да имаат коефициент 1,40 или поголем.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата Melbet

 

ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА 1XBIT

Обложувалница 1xbit бонус

БОНУС 1XBIT ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА - ДОБИЈ БОНУС

1xBit им носи на своите нови играчи ексклузивен бонус за добредојде вреден до 7 БТC! За да го добиете бонусот, треба да се регистрирате во обложувалницата 1xbit и да го проверите полето „Учествувајте во понуди за бонуси“ во делот „Моја сметка“. Платете износ од најмалку 5 mBTC. Максималниот бонус што може да се добие е: за 1-ва уплата - 100% бонус до 1 БТC, за 2-та уплата - 50% до 1 БТC, за 3-та уплата - 100% до 2 БТC, за 4-та уплата - 50% до 3 БТC. Правила за иеплата: 40x депонирајте го уплатениот износ и бонусот на коефициент од 1,60 или поголем во рок од 30 дена по уплатата.
Прочитајте ја комплетната рецензија за обложувалницата 1xbit

 

ВАЖНО: Промоциите и бонусите се подложни на промени од страна на обложувалниците. Внимателно прочитајте ги условите за промоциите и бонусите при секоја уплата. Бонусите за нови корисници кои голем број на онлајн обложувалници ги нудат треба да ги земете во предвид само доколку ви се допаѓа се што е во врска со конкретната обложувалницата, затоа што ке мора да се обложувате подолго време во таа обложувалница и секако добро и внимателно прочитајте ги условите за одредени бонуси. Широката понуда, големиот број на типови на облози, угледот и имиџот на обложувалницата и секако корекните коефициени се она што треба да го барате кај секоја обложувалница, а бонусот е само добредојден додаток...